Yalova Üniversitesi    yalovamyo@yalova.edu.tr 0226 815 56 00

Denizde Emniyet ve Gemi Güvenlik I-II” dersleri kapsamında Uygulama Eğitimleri “uygun hava ve ortam koşullarında” aşağıda tabloda belirtilen planda yer alan tarihlerde saat 08:00 ila 17:00 saatleri arasında   dersin eğitmenleri Öğr.Gör. Hakan Kahramaner ve Ömer KESİCİ hocalarımızca yapılacaktır.

 

UYARILAR:

 

1-Bu Uygulama Eğitimleri Liman Cüzdanı Çıkarmak İçin Gerekli 6 Adet Temel STCW Sertifikaları İçindir. (Temel Yangın Eğitimi Sertifikası, Güvenlik Farkındalık Sertifikaları (3 adet),  Can Kurtarma Araçlarını Kullanma Sertifikası ve Denizde Canlı Kalma Teknikleri Sertifikası)

2-Bu eğitimler “Denizde Çalışmayı Düşünmeyenler” veya “Önceden Liman Cüzdanı & Sertifikaları Olanlar” İçin Gereksizdir. Bu Nedenle Uygulamalara Katılım Zaruri Değildir. Hatta Bu Uygulamalara Katılmayıp Daha Sonra Liman Cüzdanı Çıkarmak İsteyenler Dışardan Herhangi Bir Denizcilik Kursuna Gidip Düşük Maliyetle Bu Sertifikaları Alabilir (300-500tl).

3-Servis Otobüsü Meslek Yüksekokulu Önünden Altınova'ya söz konusu tarihlerde Sabah 07:30 da Hareket Edecektir.

4- 2020-2021 öğretim yılında pandemi ve uygun olmayan deniz koşullarından dolayı gerçekleştirilemeyen Can Kurtarma Araçlarını Kullanma Eğitimi' ne katılamayan öğrencilerimiz bu eğitimlerden yararlanabileceklerdir.