Yalova Üniversitesi    yalovamyo@yalova.edu.tr 0226 815 56 00

ADNAN MENDERES MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ULAŞTIRMA HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ BÖLÜMÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ulaştırma Hizmetleri Bölümü öğrencileri üniversiteye uzanan yolda kariyerlerini belirleyecek seçimleri yapmadan önce okul müdürleri Erdal Temel ve Ulaştırma ve Lojistik Alan Şefleri Mine Özaslan ile bölümümüzü ziyarete geldi.  Deniz ve Liman İşletmeciliğ ve Marina Yat İşletmeciliği öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Duygu Pekşen, Öğr. Görevlisi Hakan Kahramaner ve Okan Büyükacar ile yüksekokulumuz konferans salonunda bir araya gelen misafirlerimiz üniversitede tercih edebilecekleri bölümlerden biri olan Ulaştırma Hizmetleri Bölümü hakkında bilgi aldı. Toplantımızın soru-cevap kısmında akıllarındaki tüm sorulara cevap arayan konuklarımız kampüs alanımız ve binamızı gezdikten sonra, yemekhanemizde birlikte yediğimiz öğle yemeğine mütakip yüksekokulumuzdan ayrıldı.