Yalova Üniversitesi    yalovamyo@yalova.edu.tr 0226 815 56 00

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DENİZCİLİK UYGULAMA EĞİTİMLERİ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı denizcilik uygulama eğitimleri 23-26 Mayıs tarihleri arasında MEB Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Setur Yalova Marina ve Yalova Ro-Ro Terminali A.Ş. tesislerinde denizci eğitimci öğretim görevlilerimizce gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin denizde canlı kalabilme ve denizde güvenlik konularındaki kabiliyetlerinin geliştirilmesi açısından denizcilik eğitiminin zorunlu bir parçası olan bu uygulama eğitimlerinin ardından elde edecekleri sertifikalar kendilerine rekabetçi bir üstünlük kazandıracaktır. Ulaştırma Hizmetleri Bölümü olarak hem sektör işbirliğimizi arttırarak hem de uygulama eğitimlerimizin niteliğini geliştirerek öğrencilerimize mesleklerine yönelik ilave beceriler kazandırmayı hedefliyoruz.